Skip Repetitive Navigational Links

Yer:
Ankara

Kimler Katılabilir:
Programa kayıt olabilmek için en az bir meslek yüksek okulu mezunu olmak veya bir yüksek öğrenim kurumundan ön lisans diploması almış olmak gerekir.

Kayıt ve Bilgi İçin:

ODTÜ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
METU CONTINUING EDUCATION CENTER
Tel:312 210 2805 Faks: 210 1126 http://sem.metu.edu.tr, sem@metu.edu.tr

ODTÜ Sürekli Eğitim Merkezi ülkemizde kendi alanında kurulan ilk merkez olmasına karşılık, üniversitemiz bilgi birikimini İstanbul'da yeterince paylaşamamıştır. Çeşitli yaklaşımların ardından sizlere ulaşabilmek için danışmanlık firması ile işbirliğine gidilmiştir. Bu işbirliğinin kapsadığı bazı konuları bilmenizin yararlı olacağına inanıyoruz:
- ODTÜ SEM programın akademik içeriğinden sorumludur. Bu konu ile ilgili bilgileri, SEM elektronik posta adresinden veya telefonla alabilirsiniz.
2- Eğitimlerin herhangi bir nedenle ertelenmesi ODTÜ tarafından yapılmamaktadır. ODTÜ tarafından kaynaklanabilecek gecikmelerin açıklaması SEM tarafından yapılacaktır.
3- Eğitim ücretinin yüksekliği ODTÜ'nün talep ettiği miktarlardan kaynaklanmamaktadır. Ancak tanıtım, yerel masraflar ve danışman firmanın karı ile Maliye Bakanlığı'nın koyduğu kurallar size yansıyan ücretin yükselmesine neden olmaktadır.
4- İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programında katılımcıların Üniversite veya Yüksek Okul mezunu olmaları önkoşuldur.
5- Verilen sertifika eğitimleri, belirli bir devam yüzdesini ve eğitim sonunda uygulanan sınavlarda başarılı olmayı gerektirmektedir. ODTÜ sertifika eğitimlerini ayrıcalıklı kılan, programların içeriği olduğu kadar bu konularda gösterilen hassasiyetlerdir.
6- Sınavlarda başarılı olamayanlara katılım belgesi verilmektedir. Bu belgenin üzerinde eğitim süresi ve kişinin eğitime katılım süresi belirtilir.

Prof. Dr. Hüseyin VURAL
ODTÜ SEM Başkanı