Anasayfa Eğitim Hakkında Ders Notları ODTÜ-SEM İletişim
Eğitimi Bitirenler
SEM'e Ulaşım
SSS

Katılımcıların önceden hiçbir bilgisayar ağı bilgisine sahip olmalarını gerektirmeyen ve en temel düzeyde başlayan CCNA programının takip edilebilmesi, bilgisayar okur yazarı olmayı ve okuduğunu anlayabilecek kadar İngilizce bilmeyi gerektirmektedir. Bu koşulları sağlayan herkesin katılabileceği bu programın, halen özel veya kamu kurumlarında bilgisayar ağları ile ilgili çalışan, çalışmayı planlayan veya bu konularda kendini geliştirmek isteyen kişilere en fazla yararı sağlayacaktır.

CCNA programına; üniversite mezunları, üniversitelerin 3. ve 4. sınıf öğrencileri, ve en az iki yıllık bir yüksek okul mezunu olanlar katılabilir.
Not: Eğitime katılmak isteyen lise mezunlarının kurs eğitmenlerinden birisi ile iletişim kurmaları gerekir. (Ayrıntılı bilgi için: sem@metu.edu.tr, (312) 210 35 40)

Bir CISCO CCNA grubuna kayıtlar, önkayıt yaptıranlar arasından seçilecektir. Kurslara kimlerin kabul edileceği ODTÜ - Sürekli Eğitim Merkezi tarafından belirlenir. Kurslara kayıtlarda, kursiyerlerin eğitim durumları ve önkayıtlardaki başvuru sırası dikkate alınır.
ODTÜ - Sürekli Eğitim Merkezi, Türkiye Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri Konseyi (TÜSEM) üyesidir.
ODTÜ Sürekli Eğitim Merkezi © Tüm hakları saklıdır.