Anasayfa Eğitim Hakkında Ders Notları ODTÜ-SEM İletişim
SEM'e Ulaşım
SSS

HAFTA İÇİ DOLMUŞ İLE ULAŞIM

Kızılay Güvenpark'taki duraktan ODTÜ-Kızılay dolmuşlarıyla ODTÜ Yerleşkesine Eskişehir yolu kapısından (A1) giriş yapılır.Katılımcılar Girişteki kontrolde kurs için geldiklerini belirttikten sonra İdari işler binasındaki dolmuş durağında inmelidirler.SEM buradan 10-15 dakikalık yürüme mesafesi uzaklıktadır.

HAFTA SONU DOLMUŞ İLE ULAŞIM

ODTÜ-KIZILAY dolmuşları, hafta sonu SEM'in önünden geçebilmektedir.Bunun için katılımcılar şoför'e ODTÜKENT'te gideceklerini belirtmeli ve SEM önündeki dolmuş durağında inmelidirler. Dolmuş durağı harita üzerinde siyah nokta ile belirtilmiştir.

ARABA İLE ULAŞIM

Üniversite Rektörlüğü'nün yeni düzenlemesiyle,SEM'e arabayla gelecek katılımcılar Bilkent Yolu üzerinden ücretsiz giriş yapacaklardır. Diğer kapılardan ODTÜ'ye giriş yapmaları halinde, katılımcılardan her giriş için belirli bir ücret alınacaktır.ODTÜ yerleşkesindeki tarfik yoğunluğunun artması nedeniyle böyle bir uygulamaya geçilmiştir.

Kroki için tıklayınız.
ODTÜ - Sürekli Eğitim Merkezi, Türkiye Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri Konseyi (TÜSEM) üyesidir.
ODTÜ Sürekli Eğitim Merkezi © Tüm hakları saklıdır.