“İklim Değişikliği, Uyum Politikaları ve Türkiye”

Sertifikalı Eğitim Programı

Fen Bilimleri Enstitüsü - Yer Sistem Bilimleri Anabilim Dalı

Başvuru:

Üniversite veya Yüksekokulu bitirmiş olmak Program'a katılmak için yeterli koşuldur. Ancak, üniversitelerin son sınıfında ve/veya yüksek lisans/doktora programlarında öğrenci olanlar da bu Eğitim Programı’na katılabilirler. Programa başvurular programın web sayfası üzerinden elektronik ortamda yapılabilmektedir. Başvuru ve değerlendirme süreci aynı web sayfasından takip edilebilmektedir. Başvuru aşamasında istenen belgeler:

1-      Başvuru Formu (EK-A: Tıklayınız)

2-      Özgeçmiş (CV)

3-      Niyet Mektubu

4-      Çalıştıkları kurum veya kuruluştan görevlendirme yazısı ve/veya tavsiye mektubu

Başvuru Takvimi:  Başvurular 1 Mayıs 2012 tarihinden itibaren yapılabilecektir. Son başvuru tarihi 5 Kasım 2012’dir (Çarşamba günü saat 17:00’ye kadar). Eğitim 12 Kasım 2012 Pazartesi günü başlayacaktır.

Kontenjan:

Programın kontenjanı 35 kişidir. Kontenjan fazlası başvurular için bir yedek liste hazırlanmakta, programa kabul edilen ancak kayıt yaptırmayanlardan açılacak kontenjanlara yedek listeden katılımcı kabul edilmektedir. Başvuru sayısının fazla olması durumunda kontenjan sayısı kadar öğrenci kabul edilmesi sözkonusudur.

Katılım Ücreti ve Kayıt:

Sertifika Programı’nın 2012 Dönemi eğitimleri için katılım ücreti KDV dahil 3,000.- TL olarak belirlenmiştir.

Değerlendirme kriterlerinin belirlenmesi ve Program’a kabul koşulları Program Danışma Kurulu (Yer Sistem Bilimleri EABD Yürütme Kurulu) tarafından  yürütülmektedir. Başvuru belgelerinin teslimini takiben Programın Danışma Kurulu  tarafından kontenjan dahilinde Eğitim Programı’na kabul edilen adaylar kesin kayıtlarını yaptırabilecektir. Değerlendirmede adayın özgeçmişindeki bilgiler, çalışma deneyimi ve alanı, bu eğitimi almasının katılımcıya ve kurumuna sağlayacağı katkılar dikkate alınacaktır.

Kayıt için nüfus cüzdanı fotokopisi ve son 1 yıl içinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf gereklidir.